دکتراژدری معاون دانشگاه ودبیرشورای نظارت وهماهنگی سما استان خراسان جنوبی با صدور پیامی روز معلم را تبریک گفت

" معلمی شغل نیست، معلمی عشق است "

رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت اله خامنه ای فرمودند:

شما معلمان هستید كه فردا را می سازید. دست توانای معلم است که چشم‌انداز آینده ما را ترسیم می‌کند. امروز همه باید تكریم به معلمان را  در فضای فرهنگی جامعه و در ذهن مردم بیش از پیش تشدید كنند.

این معلمان چقدر عزیزند، این شغل معلمی چقدر ارزشمند است، این مرتبه  تعلیم چقدر والا و بلند است كه همه انسانهای فرزانه، انسانهای بزرگ و برجسته، هرجایی كه باشند خود را دست پرورده معلم می دانند و سایه معلم را بر سر  خود حس می كنند.

با عرض سلام و احترام خدمت اساتید، مدیران، معاونین، معلمین و مربیان عزیز و فرهیخته مجموعه آموزشکده ها و مدارس سما خراسان جنوبی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد فرزانه، شهید آیت اله مرتضی مطهری، روز معلم راخدمت شما بزرگواران و جهادگران عرصه علم و دانش تبریک عرض نموده، برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی، موفقیت و عاقبت بخیری مسالت می نمایم.

دکتر عطااله اژدری

معاون دانشگاه و دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما خراسان جنوبی