نمایشگاه بهمن تا بهشت

نمايشگاه بهمن تا بهشت باحضوردكتر سيدحسن هاشمي رياست دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان جنوبي،حجت الاسلام حاجي زاده مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان جنوبي ،دكتر عطااله اژدري  معاونت آموزش هاي عمومي ومهارتي سما و علی ذوقی مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان وجمعي از مسئولين دانشگاه وكاركنان سمااستان آغاز به فعا ليت نمود اين نمايشگاه از12تا22بهمن جهت بازديد علاقمندان در ساعت اداري داير مي باشد.  نمايشگاه بهمن تا بهشت روايتگرروزهاي انقلاب در قاب خاطراتي است كه تمثيل وار،طلوع انقلاب را تاعروج عاشقانه شهدا به تصوير مي كشد.نهال نوثمري كه اينك درختي تنومندی که ثمره وشاخ وبرگ آن دراقصي نقاط عالم در حال ثمردهي است. اين نمايشگاه كه به مناسبت چهل ودومين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي داير گرديده شامل تصاويري از ورودحضرت امام خميني(ره)،صحنه هاي انقلاب،وصيت نامه شهداي گلگون كفن و درنهايت عروج عارفانه شهداي استان وكشور ودر راس آن سردارشهيد سپهبدحاج قاسم سليماني زينت بخش اين نمايشگاه مي باشد.