اطلاعیه بسیار مهم امتحانات: برگزاری امتحانات به صورت مجازی از هفته آینده

*خبر بسیار مهم ستاد استانی امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی**

به اطلاع اساتید محترم و دانشجویان گرامی می رساند :

با عنایت به برگزاری امتحانات پایان ترم بصورت غیرحضوری و از طریق کلاس های آنلاین اساتید، مقتضی است برنامه امتحانی را از سایت بخش پورتال دانشجویی (دریافت کارت امتحان) دریافت و در راس ساعت مقرر در  جلسات آزمون (فعلا از طریق نرم افزار adobe connect در کلاس آنلاین اساتید ) شرکت نمایند عدم حضور راس ساعت مقرر به منزله حذف درس خواهد بود.

در ادامه به نکات ستاد استانی امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی توجه فرمایید:

1- با عنایت به مصوبه ستاد کرونای استان خراسان جنوبی به تاریخ 25 خرداد 99 و مستنداً به تجویز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، مقرر گردید کلیه امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند و دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نهبندان و مابقی امتحانات واحدهای دانشگاه ازاد اسلامی قاینات، فردوس و طبس از تاریخ 31 خردادماه 99 بر اساس همان برنامه حضوری و در همان ساعات و روزها به صورت غیرحضوری برگزار گردد. ضمناً امتحانات حضوري تاریخ های 29 و 30 خرداد واحدهای فردوس، قاینات و طبس لغو و در انتهای بازه امتحانی به صورت برخط برگزار می شود. همچنین امتحانات 24 لغایت 30 خرداد واحد بیرجند و مرکز نهبندان که قبلاً لغو شده بود در پایان بازه امتحانی فعلی از 22 لغایت 27 تیرماه به صورت مجازي برگزار خواهد شد.

2- تا هنگام اجرايي شدن نرم افزار جدید توسط اداره فناوری استان، امتحانات مجازی در بستر نرم افزار adobe connect اجرا می شود. شیوه امتحان از حیث تستی، تشریحی و شفاهی با نظارت دانشگاه به اختیار اساتید واگذار مي گردد و اگر اساتید نسبت به شیوه اجرا اقدامی نکردند، همان سوالات تحویل شده قبلی توسط بخش امتحانات برای دانشجویان در ساعت امتحان در نرم افزار adobe connect بارگذاری شده و اقدامات لازم توسط دايره امتحانات لحاظ مي شود. در زمان امتحان ضرورتاً اساتيد و عوامل امتحانات با حضور هريك به صورت جداگانه و به عنوان host در فضای مجازی امتحان ضمن نظارت بر نحوه برگزاری، نسبت به حضور و غیاب دانشجویان اقدام خواهند کرد. نظارت بر امنیت امتحان از حیث منع دانشجویان از تقلب با توجه به نحوه طراحی سوال به صورت همزمان برعهده استاد و دایره امتحانات می باشد.

3- در هريك از شيوه هاي امتحاني به شكل زير عمل خواهد شد: 3-1: در امتحانات تشريحي سوال از طريق نرم افزار adobe connect آپلود و دانشجویان موظفند حداكثر 5 دقيقه پس از پايان وقت قانوني امتحان، از پاسخنامه عکس با کیفیت مناسب تهیه و ترجيحاً از طریق شبکه پیام رسان داخلي ایتا و در صورت عدم امكان از طريق واتس آپ به شماره ای که استاد اعلام نموده، ارسال نمایند. در موارد خاص که استاد در دسترس نیست یا به اینترنت دسترسی ندارد، با اطلاع رساني قبلي، دریافت پاسخنامه توسط امتحانات صورت می گیرد. پس از اتمام زمان اعلام شده( زمان قانوني + حداكثر 5 دقيقه) دریافت پاسخنامه مجاز نبوده و غيرقابل قبول خواهد بود. 3-2: در امتحانات تستي، استاد يا دايره امتحانات (در موارد عدم دسترسي به استاد)، الزاماً نسبت به بارگذاري تستها به صورت تك تك يا كامل در نرم افزار اقدام و با ايجاد poll مخصوص هر سوال و اختصاص زمان محدود پاسخ دهي به هر سوال تستي نسبت به دريافت پاسخ دانشجو ضمن جلسه اقدام مي گردد. بديهي است پاسخهايي كه پس از بسته شده poll هر سوال، از طرق ديگر دريافت گردد قابل قبول نخواهد بود.

3-3: در امتحانات شفاهي دانشجو ملزم است در زمان پاسخگويي به سوالات شفاهي استاد با روشن نگه داشتن دوربين موبايل يا لپ تاپ مورد استفاده خود، و رعايت موازين شرعي و عرفي پوشش و نگاه كردن مستقيم به دوربين، نسبت به پاسخ به سوالات اقدام نمايد. هرگونه چرخش سر، صحبت با ديگران و خاموش يا pause نمودن دوربين، به منزله تقلب در امتحان تلقي مي گردد

4- چنانچه برخی از دانشجویان به دلايل موجه به اینترنت دسترسی نداشته باشند، با اعلام قبلی و حداكثر دو روز قبل از برگزاري امتحان، به اداره امتحانات، می توانند در واحد یا مرکز مربوطه حضور يافته و بسته به شکل برگزاری امتحان در نرم افزار، نسبت به در اختیارگذاشتن پرینت برگه امتحان یا سیستم متصل به اینترنت به وی اقدام می شود. با توجه به محدودیت های سخت افزاری واحدها، حتی الامکان دانشجویان محترم از طرق دیگري چون استفاده از سیستم دیگران یا مراجعه به کافی نت برای حضور در امتحان استفاده نمایند؛ زيرا بجز در موارد محدود و ضروري با درخواست دانشجو در اين زمينه موافقت نخواهد شد. چنانچه بر حسب این بند دانشجو قصد حضور در واحد را داشته باشد، رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله الزام به استفاده از ماسک و ضرورت فاصله گذاری حتمی خواهد بود.

5- در تاریخ 27 خردادماه نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی برای تمامی اساتید استان جهت آشنایی با نحوه امتحان غیرحضوری اقدام می شود و جریان کارگاه ضبط و در سایت واحدها و مراکز استان جهت بهره برداری اساتید بارگذاری خواهد شد.

***قابل توجه دانشجویان گرامی که در طرح تعاون آزمون ثبت نام نموده اند *** ،دانشجویان واحد ها و مراکز دانشگاه ازاد اسلامی خراسان جنوبی که قبلا با ثبت نام در طرح تعاون آزمون متقاضی امتحان در محل سکونت بوده اند مانند سایر دانشجویان به صورت غیر حضوری امتحان دهند .