توصیه های مهم کرونایی در ایام امتحانات

توصیه های کرونایی در ایام امتحانات:

1-    از حضور زودهنگام در محل حوزه امتحانی، راهرو و سالن و توقف در حوزه بعد از پایان امتحان خودداری شود.

2-    در تمام مدت از ماسک و حتی‌المقدور از دستکش استفاده شود و بهتر است ماسک و دستکش ذخیره همراه داشته باشید.

3-  از تجمع، دست دادن و صحبت مستقیم با سایر دانشجویان  در محیط حوزه و هنگام تردد در مسیرها خودداری کنید.

4-  ملزومات و مایحتاج خود نظیر نوشت افزار ذخیره (خودکار و ...)، آب آشامیدنی، مواد خوراکی و ...  را به صورت شخصی تهیه کرده و با خود همراه داشته باشید

5-  به هیچ عنوان از وسایل اشتراکی استفاده نکنید.از دست زدن و نشستن بر روی صندلی امتحانی دیگران خودداری کنید، تنها بر روی صندلی که شماره داوطلبی دانشجو روی آن نصب شده است، مستقر شوید.

6-  با توجه به نبود فضای نگهداری وسایل دانشجو از همراه داشتن وسایل اضافی مانند موبایل، کیف و جزوه و ... که ورود آن به جلسه آزمون ممنوع است خودداری کنید.

7-  جهت جلوگیری از ازدحام در واحد حسابداری و آموزش نسبت به تسویه شهریه و انجام مراحل ارزشیابی اساتید و صدور کارت ورود به جلسه اقدام فرمایید.

8-  در هنگام بررسی کارت ورود به جلسه آزمون، ضمن همکاری با مسئول کنترل کارت تجمع نفرمایید.

9-   در صورت مراجعه به اتاق همکاران؛ ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی از ورود به اتاق جدا خودداری فرمایید.