پنجمین اجلاس سراسری نماز در استان خراسان جنوبی در حسینیه جماران بیرجند با حضوررئیس  ستاد اقامه نماز کشور، حجه الا سلام قرائتی برگزار شد.

در این اجلاس معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما بیرجند دکتر عطااله اژدری و مدیران و مربیان پرورشی مدارس سما بیرجند حضور داشتند در این  اجلاس رئیس ستاد اقامه نماز گفت: امروز مشکل مهم بشریت نبود اخلاق است چون اگر انسان به لحاظ اخلاقی لجباز باشد حتی اصول دین مثل توحید را هم قبول نمی‌کند..

حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی روز چهارشنبه در اجلاس استانی نماز با عنوان نماز و مدرسه در حسینیه جماران بیرجند افزود: قرآن در خصوص بحث اخلاق ۱۱ قسم می‌خورد تا بگوید این موضوع چقدر مهم است و تنها جامعه پایبند به اخلاق می‌تواند در همه حوزه ها رشد کند..

وی اظهار داشت: در قرآن آمده است اگر درس بخوانید باید اخلاق الهی هم داشته باشید، امروز در دنیا فراگیری علم وجود دارد اما این علم در کنار اخلاق نیست، امروز مشکل دنیا این است که علم از اخلاق جدا شده است..

.