معارفه مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی برگزار شد رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: امام حسین (ع) با قیام عظیم عاشورا به ما درس شجاعت، مقاومت و ایستادگی در برابر ظالمان داد و به تمام آزادی‌خواهان جهان آموخت که در مقابل زورگویان سر تسلیم فرود نیاورند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیین تکریم و معارفه مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی با حضور مهندس سید مجید موسوی مشاور رئیس و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. مهندس موسوی در این مراسم ضمن قدردانی از حضور مسئولان استان در مراسم معارفه سرپرست اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی و گرامیداشت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) گفت: امام حسین (ع) با قیام عظیم عاشورا به ما درس شجاعت، مقاومت و ایستادگی در برابر ظالمان داد و به تمام آزادی‌خواهان جهان آموخت که در مقابل زورگویان سر تسلیم فرود نیاورند. وی با اشاره به شبیخون فرهنگی دشمنان و تلاش آنان برای استحاله فرهنگی نسل جوان کشور و شکست اهداف و آرمانهای والای انقلاب اسلامی، گفت: خوشبختانه یکی از نعمت های ارزشمندی که خداوند به ما داده مکتب امام حسین (ع) و الگوگیری از قیام عاشورا برای نقش بر آب کردن نقشه‌های دشمنان است. رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان با رواج بی بند و باری در میان جوانان متدین آندلس حکومت اسلامی 200 ساله را از پا در آوردند، گفت: به برکت مکتب امام حسین(ع) اندلس سازی در ایران جواب نمی‌دهد چراکه ایران شیعه خانه‌ امام حسین (ع) و حضرات معصومین (ع) است. وی با بیان اینکه حتی انبیاء الهی با گریه بر امام حسین(ع) به مقامی رفیع یافته‌اند، گفت: نعمت محرم را قدر بدانیم، چرا که هیچ چیز مانند دستگاه امام حسین (ع) نمی‌تواند ما را در مسیر امن الهی قرار دهد. مهندس موسوی در ادامه با اشاره با اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب و سرمایه عظیم علمی، فرهنگی و مردمی است که در بسیاری از کشورهای جهان نظیر ندارد، گفت: بحمدلله با تصمیم حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در انتخاب دکتر ولایتی تحول بسیار خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده و این دانشگاه در مسیر تراز آرمان‌های انقلاب قرارگرفته است. وی تغییر سال مالی و ایجاد نظام بودجه ریزی جدید، ساماندهی وضعیت اموال و دارایی های دانشگاه و نیز تقویت نهادهای نظارتی از قبیل حراست، بازرسی و امور حقوقی را از اقدامات بسیار خوبی دانست که در دوره دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است. رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی اساتید، کارکنان و دانشجویان را سرمایه های ارزشمند دانشگاه بر شمرد و گفت: حراست باید هوشمند، فکور، برنامه ریز و هدفمند باشد و برنامه دقیق برای اقدام داشته باشد. وی با بیان اینکه حراست با گشاده رویی در خدمت همکاران دانشگاه است از همکاران دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی خواست محبت و همدلی خود را دریغ نکنند. در ابتدای این مراسم دکتر سید حسن هاشمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی ضمن بیان گزارشی از فعالیت ها، اقدامات و دستاوردهای این دانشگاه در زمینه جذب دانشجویان خارجی و مرکز رشد واحدهای فناور به تشریح ابعاد و اهمیت حراست و صیانت از حریم معنوی و مادی دانشگاه پرداخت. وی با تأکید بر اینکه به دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه های مختلف فرهنگی و اعتقادی در دوره جدید توفیقات ارزشمندی داشته است، به رویکرد جهادی و تحول گرای دکتر طهرانچی در بودجه‌ریزی و بودجه‌بندی عملیاتی اشاره کرد و گفت: به خوبی شاهد آثار مثبت و برکات این تصمیم هوشمندانه هستیم

در این مراسم حجت الاسلام محمد علی تابعی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان اینکه علم یک ثروت ارزشمند است برضرورت توجه جدی به مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاهیان در زمینه تمدن سازی نوین اسلامی تاکید کرد . رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای ازاد اسلامی خراسان جنوبی در ادامه با اشاره به فرمایشات حضرت علی (ع) به مالک اشتر مبنی بر انتخاب آدم های اهل صدق و وفا گفت : تاکیدات مولای متقیان حضرت علی (ع) به مالک اشتر یک الگوی بسیار متعالی برای انتخاب افراد امین و مورد اعتماد است . درادامه این مراسم مدیر کل حراست خراسان جنوبی به ایراد سخن پرداخت و ضمن اشاره به تاریخچه تاسیس حراست در دستگاههای مختلف پس از پیروزی انقلاب به بیان اهمیت رسالت خطیری که بر دوش حراست ها قرار دارد پرداخت. در پایان این مراسم علی ذوقی مدیر کل حراست دانشگاه ازاد اسلامی خراسان جنوبی ضمن قدردانی از اعتماد ریاست مرکز حراست دانشگاه و نیز حراست کل استان گفت :امید وارم خداوند متعال توفیق خدمت شایسته در این سنگر به اینجانب عنایت فرماید.

مهندس علی ذوقی با بیان بخشی از فعالیت ها و اقدامات حراست دانشگاه گفت : حراست یک بستر مطمئن برای صیانت از سرمایه های مادی و معنوی دانشگاه است وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت : تلاش برای تحقق تاکیدات رهبری معظم انقلاب در این بیانیه و فراهم سازی بستر تربیت دانشجویانی در تراز انقلاب اسلامی از مهمترین اهدافی است که سر لوحه فعالیت های حراست دانشگاه ازاد اسلامی استان خواهد بود.

وی افزود همان طور که حضرت آقا توصیه های اساسی به منظور جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی ارائه فرموده اند اینجانب تمام هم و غم وتوان خود را مصروف ایجاد فضایی سالم در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان خواهم نمود تا توصیه های مقام عظمای ولایت به جوانان این مرز و بوم از قبیل علم و پژوهش معنویت اخلاق اقتصاد ،عدالت و مبارزه با فساد استقلال عزت ملی و مرزبندی با دشمن و همچنین سبک زندگی اسلامی در محیطی سرشار از آرامش و امنیت و به دور از وسوسه های و فریب ها و نفوذ دشمنان داخلی و خارجی محقق گردد . و بتوانیم دانشجوی تراز انقلاب را تربیت کنیم . علی ذوقی افزود :دانشگاه با حضور جوانان متعهد و پژوهشگر خلاق و انقلابی و برخوردار از پتانسیل رونق می گیرد و بخش عظیمی از این جوانان ، به مثابه بهترین پایگاه دومین مرحله خود سازی ، جامعه پردازی و تمدن سازی هستند که حضرت آقا در بیانیه گام دوم به آن اشاره فرموده اند . مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی افزود:خود را نیازمند رهنمود های همه ی همکاران استادان و دانشجویان عزیز می دانم و بر این باورم که اگر این مسیر توام با لطف الهی نباشد قرین توفیق نخواهد بود . و ی ضمن قدردانی از همه مدیران قبلی حراست دانشگاه گفت من یک بسیجی هستم و هرزمان لازم باشد لباس خاکی می پوشم . وامید وارم در پایان ماموریتم شرمنده خون پاک شهدای عزیز که برای اعتلای این مرز و بوم جان خود را نثار کرده ام نباشم .

گفتنی است در این مراسم از تلاشها و خدمات ارزشمند دکتر علی خزاعی مدیر کل اسبق حراست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی وسایر مدیران حراست نیز قدردانی شد.