نشست هم اندیشی اجرای الگوی مدرسه صالح  با حضور معاون  محترم آموزشی و پژوهشی سازمان سما  در بیرجند

نشست هم اندیشی اجرای الگوی مدرسه صالح  با حضور  جناب آقای عطااله سلطاني صبور معاون  محترم آموزشی و پژوهشی سازمان  سما معاونین آموزشهای عمومی و مهارتي و مدیران مدارس سما استان خراسان جنوبی  در محل سالن کنفرانس مرکز آموزشی و فرهنگی سما بیرجند برگزار گردید در ابتدای  جلسه جناب آقای  دکتر عطااله اژدری دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما  استان خراسان جنوبی ، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خیر مقدم  به حاضرین  در جلسه ،گزارش مختصری از اقدامات و عملکرد مدارس سما استان  و حوزه ستادی ارائه نمودند.  در این جلسه  معاون محترم آموزشی و پژوهشی سازمان سما  فرمودند  هدف ما از اجرای مدرسه صالح  تربیت نسلی است که دارای حیات طیبه بوده  و اهل عبادت ، تفکر و  خلاقیت باشد  جناب آقای سلطانی صبور،با اشاره به مجموعه منحصر به فرد سما در حوزه آموزش و پرورش، تاکید نمودند که هدف مجموعه سما تجارت و کسب منفعت مادی نیست ، بلکه کمک به بهبود کمی و کیفی تعلیم و تربیت وآموزش و پرورش کشور هدف اصلی این مجموعه می باشد .

در ادامه جلسه مدیران مدارس و کارشناسان مراکز آموزشی و فرهنگی سما استان به تشریح فعالیت ها  ، ابتکارات و خلاقیت های آموزشی ، مشکلات و ارائه پیشنهادات و تبادل نظر پیرامون راهکارهای ارتقاء کمی و کیفی آموزش مدارس پرداختند . در ضمن قبل از شروع جلسه هم اندیشی  جناب آقای عطااله سلطانی صبور ، معاونین آموزشهای  عمومی و مهارتی  (سما)استان  و مدیران مدارس سما از دبستان دخترانه سما بازدید کردند

در این بازدید دانش آموزان آن آموزشگاه  گوشه ای از فعالیتهای خاورشناسی از جمله  مراسم کف زنی ،دعای باران ، عطاری  و غیره.را  با گویش بیرجندی اجرا نمودند .