پیام تبریک معاون محترم دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما بیرجند

هم آوایی زیبای بهار طبیعت با ایام فرخنده و باسعادت ماه پرفضیلت رجب‌المرجب که هر دو از باشکوه‌ ترین جلوه‌های رحمانی درجهان هستی و نشانه‌ای از قدرت لایزال الهی است رابه کارکنان و دانشجویان عزیز تبریک و شادباش عرض می‌نمایم.

تقارنی خجسته از ایام‌البیض متبرک شیعیان با فرهنگ غنی ایرانیان که انسان‌ها را به گره‌گشایی و هم‌گرایی فرا می‌خواند و پیام مشترک آن،  نوشدن و بازآفرینی برای طبیعت و انسان است و همیشه نویدبخش افکار و تصمیم‌های تازه برای آینده است. آینده‌ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن نوروز باستانی و حلول سال نو، آرزومندم سال جدید به حول قوه الهی سال ظهور یگانه منجی عالم بشریت حضرت بقیه‌الله‌الاعظم(روحی‌له‌الفداء) باشد و در این سال سلامتی و طول عمر با عزت مقام معظم رهبری(مد‌ظله‌العالی)، توفیقات روزافزون برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و احسن‌الحال برای همگان، ازدرگاه خداوند متعال و سبحان مسألت دارم.

دكتر عطاله اژدري