سال 1396

بسم الله الرحمن الرحیم

"وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ"

"اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد"

دکتر عطاء اله اژدری معاون دانشگاه و دبیر شورای نظارت و هماهنگي سما استان خراسان جنوبی در پیامی شهادت جمعی از پاسداران مدافع وطن را تسلیت گفت متن این پیام بدین شرح است:

" خبر شهادت مظلومانه غیور مردان مدافع وطن و پاسداران عزیز مرزبان به دست تروریستها و مزدوران و ایادی کوردل استکبار جهانی تالم وتاثر اینجانب و همکارانم را فراهم نمود . این حمله ی ددمنشانه و تروریستی  بار دیگر نمایش اقدام کور و رذیلانه خیانتکارانی بود که اقتدار و عزت ایران اسلامی را هدف قرار دادند. تروریستها سعی بر تلخ نمودن کام ملت ایران پس از خلق حماسه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را داشته و دست به جنایتی زدند که نه در عزم ملت شریف ایران خللی وارد خواهد کرد ونه در انسجام ما رخنه خواهد نمود اینجانب ضمن محکوم نمودن این اقدام تروریستی که نشانگر شکست استکبار جهانی در مقابل آرمانهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی  ایران است ، شهادت عزیزان و پاسداران فداکار و گرانقدر مدافع وطن را به محضر امام زمان (عج ا....) ، رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای ( مدظله العالی ) و خانواده های  گرانقدر ایشان صمیمانه تسلیت عرض می نمایم و علو درجات آن عزیزان سفرکرده را به آستان عرش الهی و سلامتی و شفای عاجل مجروحان و مصدومان حادثه را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم."

عطاء اله اژدری